Jose van Kemenade

sportmasseur en SMR-coach

Mijn verhaal

Ik ben Jose van Kemenade en woon in Reusel. Op 50-jarige leeftijd ben ik een totaal andere richting in mijn carrière gaan volgen, te weten sportmassage met dry needling en stoppen met roken coach. Ik wilde graag meer  achtergrondkennis van het menselijk lichaam en verslaving om zo vrijblijvend een goed en degelijk advies te kunnen geven aan mijn cliënten. Ik geef zowel ontspanningsmassage als sportmassage om de zenuwen tot rust te brengen. 

Door verschillende sportblessures had ik regelmatig spierpijn in beide armen, waardoor ik deze niet meer volledig kon strekken. Destijds mocht je niet zelf naar een fysiotherapeut gaan voor zo’n ongelukje en nu wordt er flink beknibbeld op het aantal behandelingen, waardoor je langer met een blessure rond blijft lopen dan nodig is. De behandelmethode dry needling heeft voor mij een groot succes betekend. Door de opleidingen is er voor mij een nieuwe wereld open gegaan. In vrij snel tempo kon ik mijn armen beter strekken zonder pijn. Ik ben volop verantwoord gaan sporten. 

Ik ben NGS gecertificeerd sportmasseur en hierdoor ben ik verplicht mijn vakkennis op peil te houden voor het behouden van mijn licentie. Deze vakkennis komt mijn cliënten ten goede en via mijn blog zal ik u graag op de hoogte houden over nieuwe technieken over zenuwmassage. Een specialiteit van mij is cliënten met een lage pijngrens goed en effectief te kunnen masseren. 

 

Volg mij op Social Media:

IVS-opleidingen

In februari 2018 heb ik de spoed-cursus Sportmassage gevolgd. Deze cursus was zeer intensief en vooral heel leerzaam.

Dry Needling

Deze 2-daagse cursus is gegeven door een ervaren fysiotherapeut van IVS-opleidingen. Omdat sportmasseurs vaak met blessures te maken krijgen, is deze cursus aangeboden.

Dry Needling verdiepingscursus

In februari wordt de 2-daagse verdiepingscursus Dry Needling gegeven van IVS-opleidingen door een ervaren fysiotherapeut.

Ervaringen van klanten

Ik wil laten weten dat Jose van Kemenade een goede masseuse is. Ik ben rolstoelgebonden en zij komt bij mij aan huis.
Zij is soms wel een beetje hardhandig maar je bent wel van je klacht af. Zij legt haar handen op mijn schouders en de warmte voel ik toenemen, het is net of je je bloed voelt stromen.
Ik heb vaak hoofdpijn en zij neemt die dan op die manier weg. Het is een genot.
Ik heb het vaak in mijn nek, schouders en rug zij weet de juiste plekjes altijd te vinden.
Ik hoef dit niet te zeggen , altijd weet zij met haar vingertoppen de plekken te vinden.

Lea, 48 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


In overleg gaan we samen een oplossing bedenken die past bij jou stemming