Stoppen met roken

STOPPEN MET ROKEN

Weet je niet hoe je kunt stoppen met roken, leer van je valkuilen en het daarna ook nooit meer oppakt? Vraag dan gerust hulp bij het stoppen met roken. Met  de professionele begeleiding van Zohealthy kan ik je op verschillende manieren begeleiden om voor de rest van je leven te stoppen met roken. Ik werk met een persoonlijke aanpak voor iedereen. Elk mens is namelijk anders en rookt om verschillende redenen.

HOE STOP IK MET ROKEN?

Stoppen met roken is voor velen een lastige onderneming. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Met een aantal persoonlijk (telefoon)gesprekken kun je al ondersteuning van mij krijgen. Duurzaam en levenslang stoppen met roken betekent een verandering in je gedrag, leefgewoonten en mentaliteit. Ik breng je gedrag in kaart en samen achterhalen we de reden dat je rookt. Ik motiveer je om je eigen valkuilen te beheersen en tijdig om te buigen, waardoor je meer bewustwording krijgt van de onderliggende oorzaak die deze slechte gewoonte veroorzaakt. Vanuit bewustwording kun je veranderingen aanbrengen in je gewoonten.

BEGELEIDING MET STAPPENPLAN

Ik bied je begeleiding bij het stoppen met roken door middel van een persoonlijk stappenplan. Hierdoor kan ik je op iedere locatie begeleiden en hoef je niet te reizen. Bovendien is het zeer laagdrempelig. Afhankelijk van je situatie en behoefte kunnen we bepalen wanneer, hoe vaak en hoe lang we deze telefoongesprekken laten plaatsvinden. Voor het eerste stadium van stoppen met roken, help ik je met de juiste hulpmiddelen. Ook kan ik ontspanningsmassages inzetten om de onderliggende stress aan te pakken voor een blijvend resultaat.

SCHAKEL MIJN HULP IN

Wil je graag begeleiding bij het stoppen met roken? Deze begeleiding wordt geheel vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag om de hulp van Massage in werking wanneer je niet zelfstandig kunt stoppen met roken. Samen werken we aan verandering in jouw persoonlijke rookgedrag. Wil je weten hoe ik dit vorm geef voor jouw situatie?

Neem dan gerust contact met me op door te bellen naar 06-139.523.86 of door middel van het contactformulier en vul hierbij de extra notities mijn naam: Jose van Kemenade.

Ervaringen van klanten

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de vriendelijke en effectieve spierbehandeling die je mij vanmiddag in Roermond hebt gegeven (die lage hamstringblessure in mijn linkerbeen, waardoor ik moest opgeven). Je hebt me heel kundig geholpen en dat heeft me op dat moment zeer goed gedaan! Ik voel de plek nog wel (beetje zeurende beurse plek), maar kan er nu ongehinderd en pijnloos mee lopen. Hardlopen zal nog niet gaan denk ik, maar dat bouw ik komende weken weer rustig op. En volgend jaar probeer ik het gewoon opnieuw in Roermond 😉

Jammer dat je je praktijk helemaal in Reusel hebt, vanuit Venlo (waar ik woon) is dat helaas wat ver weg. Anders was ik zeker voor een paar onderhoudsbeurten langsgekomen! Maar je kaartje hangt bij ons op het prikbord, voor geval van nood!

anoniem

Weer helemaal happy na behandeling bij José van Kemenade. Zij heeft er voor gezorgd,dat na behandeling, mijn rugpijn over is. ?Gedaan. Ik voel me  fantastisch.
Phil

Ik wil laten weten dat Jose van Kemenade een goede masseuse is. Ze heeft op haar opleiding een goede manier van masseren geleerd en je bent snel van je klacht af. Zij legt haar handen op mijn schouders en de warmte voel ik toenemen, het is net of je je bloed voelt stromen.
Ik heb vaak hoofdpijn, pijn in mijn nek en schouders. Ze weet, zonder dat ik het hoef te zeggen, de plekjes goed te vinden en zij neemt die dan op die manier weg. Het is een genot.

Lea

Is stoppen met roken en massage de oplossing voor jou?

In overleg gaan we samen een oplossing bedenken die past bij jou stemming